Wikisign:Suggeriments

From Wikisign

En aquesta pàgina es presenten els suggeriments dels usuaris, que tenen com a objectiu millorar la pàgina i/o els serveis que s'hi proposen.

A continuació mostrem els suggeriments de la Wikisign LSF traduïts del francès.

Per afegir un suggeriment, seguiu aquest enllaç. En acabat signeu el vostre suggeriment escrivint aquests quatre caràcters: ~~~~.


Lloc web: LangueSignes[edit source]

heus aquí un lloc web que us podria interessar:

languesignes.googlepages.com la pàgina inicial

dico tots els signes (en creixement - hi ha al voltant de 10 signes més cada 2/3 setmanes)


Gràcies. La pàgina ha estat afegida a la llista d'enllaços de la nostra pàgina d'inici (LSF) Si voleu no dubteu a afegir també els vostres signes a la Wiksign Piopier 16 febrer 2008 a les 22:44 (CET)

Llengua de Signes del Quebec[edit source]

S'hauria de fer una secció Wiksign LSQ. Gràcies 65.93.170.48 11 març 2008 a les 23:29 (CET)

I perquè no?? Però per fer-ho es necessiten algunes persones que estiguin motivades per a començar un diccionari "Wiksign LSQ", i que hi puguin afegir de forma regular signes per tal de poder engegar el projecte.
En aquest cas jo puc posar en línia el lloc web (per exemple a l'adreça "http://www.wiksign.org/lsq/", o http://qc.wiksign.org/lsq/", o fins i tot "http://lsq.wiksign.org"), i després vosaltres la continueu! (o tot simplement donar-vos l'adreça URL, si algú es pot ocupar de l'hospedatge web i de la posada en marxa de la pàgina).
A algú li interessa la idea?
-- Piopier 12 de mars 2008 a les 13:39 (CET)

Arxius SVG[edit source]

hola!

es podria configurar el wiki per a que acceptès arxius SVG com a les wikipèdies? tinc un mapa clicable de les ciutats de catalunya presents a wiksign que ara mateix no em deixa pujar i crec que quedaria força maco. svg és totalment innofensiu i bastant útil.

gràcies!

--ArinArin 14:35, 23 gen 2009 (CET)