Ajuda:Guia fàcil per pujar signes

De Wikisign
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

Gravar

Amb la teva càmera web

Necessites:

  1. una càmera endollada o integrada al teu ordinador
  2. un programa que et permeti gravar vídeo de la càmera al disc dur

Exemple: iMac, MacBook...

Els iMacs moderns i els MacBooks porten una càmera integrada, l'iSight, i pots gravar-hi directament amb el programa per defecte: Photo Booth (el trobaràs a la carpeta d'Aplicacions). De tota manera, és molt més fàcil si et saltes aquest pas i passes directament a Editar amb iMovie (T'expliquem com més avall).

Exemple: PC

Vols col·laborar amb aquest tutorial? Explica als demès usuaris com es grava un vídeo amb un PC! Pots editar aquesta secció fent clic aquí

Amb el teu telèfon mòbil

Necessites:

  1. un telèfon amb càmera
  2. una connexió al teu ordinador amb cable o per Bluetooth
  3. en alguns casos, un programa especial per a que l'ordinador es pugui comunicar amb el telèfon

Cada telèfon té la seva manera de funcionar i de connectar-se a l'ordinador. Et recomanem que consultis el manual d'usuari de l'aparell si no saps com passar vídeos del mòbil a l'ordinador. Si no te'n surts, pots intentar enviar-te el vídeo a tu mateix per e-mail.

Editar

Necessites:

  1. el teu programa d'edició de vídeo favorit

Exemple: iMovie

En aquesta imatge-tutorial t'expliquem com fer-ho. Un cop tinguis l'arxiu llest, caldrà que el pugis i creis la pàgina de signe. Per saber com es fa, consulta Ajuda:Afegir un signe.

Exemple: PC

Vols col·laborar amb aquest tutorial? Explica als demès usuaris com s'edita un vídeo amb un PC! Pots editar aquesta secció fent clic aquí

Pujar

Aquesta guia està en construcció. Aviat t'explicarem pas per pas com se puja un vídeo i es crea una pàgina de signe. De moment ho tens breument explicat a Ajuda:Afegir un signe.

Idioma