Difference between revisions of "Wikisign:Suggeriments"

From Wikisign
(Pàgina nova, amb el contingut: «<div id="notice"> En aquesta pàgina es presenten els suggeriments dels usuaris, que tenen com a objectiu millorar la pàgina i/o els serveis que s'hi proposen. ...».)
(No difference)

Revision as of 22:17, 8 April 2008

En aquesta pàgina es presenten els suggeriments dels usuaris, que tenen com a objectiu millorar la pàgina i/o els serveis que s'hi proposen.

A continuació mostrem els suggeriments de la Wiksign LSF traduïts del francès.

Per afegir un suggeriment, seguiu aquest enllaç. En acabat signeu el vostre suggeriment escribint aquests quatre caràcters: ~~~~.


Creació de categories

Quan arribem a tenir un bon nombre de signes a la Wiksign, estaria bé que es creessin categories. Això permetria classificar els signes, i els internautes podrien consultar diversos signes d'una categoria que els interessés. -- Piopier 3 d'octubre 2007 a les 20:27 (CEST)


Fet. Piopier 16 de febrer 2008 a les 22:44 (CET)

lloc web: LangueSignes

heus aquí un lloc web que us podria interessar:

languesignes.googlepages.com la pàgina inicial

dico tots els signes (en creixement - hi ha al voltant de 10 signes més cada 2/3 setmanes)


Gràcies. La pàgina ha estat afegida a la llista d'enllaços de la nostra pàgina d'inici (LSF) Si voleu no dubteu a afegor també els vostres signes a la Wiksign Piopier 16 febrer 2008 a les 22:44 (CET)

Llengua de Signes del Quebec

S'hauria de fer una secció Wiksign LSQ. Gràcies 65.93.170.48 11 març 2008 a les 23:29 (CET)

I perquè no?? Però per fer-ho es necessiten algunes persones que estiguin motivades per a començar un diccionari "Wiksign LSQ", i que hi poguin afegir de forma regular signes per tal de poder engegar el projecte.
En aquest cas jo puc posar en línia el lloc web (per exemple a l'adreça "http://www.wiksign.org/lsq/", o http://qc.wiksign.org/lsq/", o fins i tot "http://lsq.wiksign.org"), i després vosaltres la continueu! (o tot simplement donar-vos l'adreça URL, si algú es pot ocupar de l'hospedatge web i de la posada en marxa de la pàgina).
A algú li interessa la idea?
-- Piopier 12 de mars 2008 a les 13:39 (CET)