Difference between revisions of "Wikisign:CopyrightCat"

From Wikisign
(Pàgina nova, amb el contingut: «==Wiksign:Drets d’autor (Copyright)== Tot el contingut de la Wiksign es troba disponible sota la llicència de documentació lliure [[http://creativecommons.o...».)
(No difference)

Revision as of 10:35, 5 April 2008

Wiksign:Drets d’autor (Copyright)

Tot el contingut de la Wiksign es troba disponible sota la llicència de documentació lliure [[1]]|Creative Commons by-sa (llegiu-la aquí en català)]] (excepte en el cas on s’indiqui el contrari de forma explícita).

Això vol dir el següent:


Si afegeixes o modifiques una pàgina de la Wiksign, o si afegeixes un vídeo o una foto:

*la teva contribució restarà disponible a la Wiksign sota aquesta mateixa llicència *mantindràs els teus drets sobre el teu treball, en concret podràs tornar-lo a publicar sota la llicència que desitgis. Tot i això, mai i en cap cas podràs retirar la llicència de documentació lliure CC by-sa.

Si vols utilitzar part del contingut de la Wiksign hauràs de tenir en compte que:

*tens dret a copiar el contingut de la Wiksign i mostrar-lo a un llibre, fer-ne una exposició pública, o mostrar-lo a un altre lloc web o a qualsevol publicació. *aquest ús comportarà obligatòriament que es mostri visiblement l’adreça de la pàgina de la Wiksign que has copiat.

Resum aclaridor de la llicència CC by-sa

El nom complet de la llicència és: “Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 2.0 França” (en francès: “Paternité-Partage des Conditions Initiales à l'Identique 2.0 France”)

Sou lliures de:

   * copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
   * fer-ne obres derivades

Amb les condicions següents:

   * Reconeixement. Heu de reconèixer els crèdits de l'obra de la manera especificada per l'autor o el propietari de la llicència (però no d'una manera que suggereixi que us donen suport o rebeu suport per l'ús que feu de l'obra).
   *Compartir amb la mateixa llicència. Si altereu o transformeu aquesta obra, o en genereu obres derivades, només podeu distribuir l'obra generada amb una llicència idèntica a aquesta.
   *Quan reutilitzeu o distribuïu l'obra, heu de deixar ben clar els termes de la llicència de l'obra.
   * Alguna d'aquestes condicions pot no aplicar-se si obteniu el permís del titular dels drets d'autor.
   * No hi ha res en aquesta llicència que menyscabi o restringeixi els drets morals de l'autor.