Difference between revisions of "Usuari Discussió:ArinArin"

From Wikisign
(linking a point...)
m (forcetoc)
Line 1: Line 1:
 +
__FORCETOC__
 +
 +
== Benvinguda ==
 
Bones,
 
Bones,
  

Revision as of 02:17, 8 February 2009


Benvinguda

Bones,

Molta sort aprenent LSC :)

i gràcies per les contribucions!

WikLSC

Bones!

hola de nou!

puc preguntar-te on has après tantes coses sobre les wikis? suposo que de forma autodidacta? la veritat que em costa una mica amb tota la informació que trobo, massa! i em vaig comprar un llibre sobre les wikis però era massa bàsic...

per exemple, com fas per crear les plantilles? molt xules les que has fet pels colors, abecedari i el mapa dels municipis. he contactat amb el creador de les Wiksign (el pots contactar directament des de la WLSF -> contacte, en anglés o francés). espero que aviat faci els canvis necessaris per afegir el mapa.

com et va l'aprenentatge de la LSC? sóc intèrpret, si necessites res o tens dubtes avisa'm i t'envio els vídeos que faci falta :)

fins ara,

david

bones!

com va tot?

jo també em dedico a afussellar tant com puc :P la veritat és que m'ha resultat la millor manera d'aprendre. editar, observar, copiar, mostrar vista prèvia...

per cert... vaig veure que vas intentar posar els primers enllaços interwiki LSC<->LSF. crec que vas posar això: (IW:lsf) y ara s'ha transformat en això: [[lsf:Vert]] per exemple. què has fet exactament? o és el Pierre (el buròcrata/creador) que ha validat el teu canvi? m'agradaria entendre-ho!!

de totes maneres ja veig q per fer enllaços IW només hauré de fer [[lsf:paraula_en_francés]]. wai!!!!!!! i vet aquí que estem fent ja un diccionari quatridireccional cat-cast-LSF-LSC obert i gratuit. wai :) però hi haurà una manera de crear els enllaços amb un traductor automàtic d'aquests que utilitza el Pierre (de moment per fer les traduccions cat-cast)? espero que sí! ara li comento.

per cert, m'ha dit que els SVG ja es poden pujar però que apareixen com enllaços en comptes de com imatges. si entens el francés heus aquí la seva resposta:

Pour le SVG, ça a l'air plus compliqué que je ne pensais... D'ors et déjà tes utilisateurs peuvent télécharger des images SVG, par contre elles ne s'affichent que comme un lien vers l'image... :-( Je vais continuer à "investiguer".

ho investigarà...

me n'alegro de que estiguis en contacte amb sords! això augmenta exponencialmente les teves habilitats en LS i significa que has entrat en contacte amb la Comunitat Sorda i no has tingut cap xoc anafilàptic :P al ser realment una cultura diferent (paral·lela però diferent), hi ha molta gent que no supera aquest primer contacte! paciència i ànims amb la LSC. és una llengua molt maca i, trobo, molt útil q hauria d'aprendre tothom! i sinó, com xerrar a una discoteca?

fins ara!

david Administrador 14:32, 31 gen 2009 (CET)

linking a point...

bones,

he afegit més signes lingüístics per a la dactilologia i quan provo de modificar la plantlla per afegir-los no em reconeux els enllaços del punt i els dos punts. saps com fer-ho??

això és el que he fet:

L'alfabet dactilològic
A B C Ç D E
F G H I J K
L LL ĿL M N O
P Q R RR S SS
T U V W X Y
Z [[.]] , [[:]] ´ ;
" ( ) - Ñ

merci!!!

david Administrador 14:45, 5 febr 2009 (CET)