Ajuda:Categories

De Wikisign
(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Wiksign-->Wikisign)
 
Línia 8: Línia 8:
  
  
Podem així buscar els signes de les ciutats de Catalunya, dels mesos de l'any o dels diferents signes dels tipus de vehicles presents a la Wiksign fent clic sobre cadascuna d'aquestes categories. Consulta-les [[Especial:Categories|aquí]].
+
Podem així buscar els signes de les ciutats de Catalunya, dels mesos de l'any o dels diferents signes dels tipus de vehicles presents a la Wikisign fent clic sobre cadascuna d'aquestes categories. Consulta-les [[Especial:Categories|aquí]].
  
 
@es |Las categorías nos permiten ordenar los signos por temas, facilitando así la búsqueda por similitudes o grupos conceptuales.  
 
@es |Las categorías nos permiten ordenar los signos por temas, facilitando así la búsqueda por similitudes o grupos conceptuales.  
  
Podemos buscar los signos de las ciudades de Catalunya, de los meses del año o de los diferentes signos de los tipos de vehículos presentes en Wiksign haciendo clic sobre cada una de estas categorías. Consúltalas [[Especial:Categories|aquí]].
+
Podemos buscar los signos de las ciudades de Catalunya, de los meses del año o de los diferentes signos de los tipos de vehículos presentes en Wikisign haciendo clic sobre cada una de estas categorías. Consúltalas [[Especial:Categories|aquí]].
 
</multilang>   
 
</multilang>   
  

Revisió de 22:49, 16 jul 2009

[modifica] Les categories

Les categories ens permeten ordenar els signes per temes, facilitant així la cerca per similituds o grups conceptuals.


Podem així buscar els signes de les ciutats de Catalunya, dels mesos de l'any o dels diferents signes dels tipus de vehicles presents a la Wikisign fent clic sobre cadascuna d'aquestes categories. Consulta-les aquí.
[modifica] Com crear o seleccionar una categoria pel signe que afegeixo

És molt fàcil!

1) Vés a Afegir un signe com fas sempre.

2) Omple el formulari i posa el vídeo com sempre.

3) Fes clic sobre la frase:

Opcions avançades (configuracions, categories)

Et sortirà això:

Categories ES.jpg  

La part de l'esquerra és per escollir col·locar el signe en una categoria que ja existeix. La part de la dreta és per a crear una categoria nova. Escull una categoria o escriu a la part dreta la categoria que vols crear si encara no existeix i fes clic al botó "Afegir aquest signe".

La nova categoria es crea immediatament![modifica] Com afegir un signe ja existent a una categoria

Simplement quan estiguis a la pàgina del signe, ves a la pestanya superior on diu "Edita". Quan el signe s'estigui editant, vés al final del texte i introdueix la categoria on vols introduir el signe, o una nova categoria que a la vegada vulguis crear per a aquest signe.

No oblidis escriure la categoria exactament com s'escriu i, en cas de crear una nova, verifica bé la seva adequació i la seva correcció ortogafica.

Has d'escriure-la així: [[Categoria:nom_de_la_categoria]]


Idioma