S'està editant Ajuda:Categories

De Wikisign
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Avís: No esteu identificats amb un compte d'usuari. Es mostrarà la vostra adreça IP en l'historial d'aquesta pàgina.
Pot desfer-se la modificació. Si us plau, reviseu la comparació de sota per a assegurar-vos que és el que voleu fer; llavors deseu els canvis per a finalitzar la desfeta de l'edició.
Revisió actual El vostre text
Línia 8: Línia 8:
  
  
Podem així buscar els signes de les ciutats de Catalunya, dels mesos de l'any o dels diferents signes dels tipus de vehicles presents a la Wikisign fent clic sobre cadascuna d'aquestes categories. Consulta-les [[Especial:Categories|aquí]].
+
Podem així buscar els signes de les ciutats de Catalunya, dels mesos de l'any o dels diferents signes dels tipus de vehicles presents a la Wiksign fent clic sobre cadascuna d'aquestes categories. Consulta-les [[Especial:Categories|aquí]].
  
 
@es |Las categorías nos permiten ordenar los signos por temas, facilitando así la búsqueda por similitudes o grupos conceptuales.  
 
@es |Las categorías nos permiten ordenar los signos por temas, facilitando así la búsqueda por similitudes o grupos conceptuales.  
  
Podemos buscar los signos de las ciudades de Catalunya, de los meses del año o de los diferentes signos de los tipos de vehículos presentes en Wikisign haciendo clic sobre cada una de estas categorías. Consúltalas [[Especial:Categories|aquí]].
+
Podemos buscar los signos de las ciudades de Catalunya, de los meses del año o de los diferentes signos de los tipos de vehículos presentes en Wiksign haciendo clic sobre cada una de estas categorías. Consúltalas [[Especial:Categories|aquí]].
 
</multilang>   
 
</multilang>   
  

Si us plau, tingueu en compte que totes les contribucions per al projecte Wikisign es consideren com a publicades sota els termes de la llicència llicència Creative Commons by-sa (vegeu-ne més detalls a Wikisign:Drets d'autor). Si no desitgeu la modificació i distribució lliure dels vostres escrits sense el vostre consentiment, no els poseu ací.
A més a més, en enviar el vostre text, doneu fe que és vostra l'autoria, o bé de fonts en el domini públic o recursos lliures similars. Heu de saber que aquest no és el cas de la majoria de pàgines que hi ha a Internet. No feu servir textos amb drets d'autor sense permís!

Anuŀla | Ajuda (obre en una nova finestra)
Idioma