S'està editant Ajuda:Categories

De Wikisign
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Avís: No esteu identificats amb un compte d'usuari. Es mostrarà la vostra adreça IP en l'historial d'aquesta pàgina.
Pot desfer-se la modificació. Si us plau, reviseu la comparació de sota per a assegurar-vos que és el que voleu fer; llavors deseu els canvis per a finalitzar la desfeta de l'edició.
Revisió actual El vostre text
Línia 69: Línia 69:
  
 
<multilang>
 
<multilang>
@ca|Simplement quan estiguis a la pàgina del signe, ves a la pestanya superior on diu "Edita". Quan el signe s'estigui editant, vés al final del texte i introdueix la categoria on vols introduir el signe, o una nova categoria que a la vegada vulguis crear per a aquest signe.  
+
@ca|Simplement quan estiguis a la pàgina del signe, ves a la pestanya superior on diu "Edita". Quab el signe s'estigui editant, vés al final del texte i introdueix la categoria on vols introduir el signe, o una nova categoria que a la vegada vulguis crear per a aquest signe.  
  
 
No oblidis escriure la categoria exactament com s'escriu i, en cas de crear una nova, verifica bé la seva adequació i la seva correcció ortogafica.
 
No oblidis escriure la categoria exactament com s'escriu i, en cas de crear una nova, verifica bé la seva adequació i la seva correcció ortogafica.

Si us plau, tingueu en compte que totes les contribucions per al projecte Wikisign es consideren com a publicades sota els termes de la llicència llicència Creative Commons by-sa (vegeu-ne més detalls a Wikisign:Drets d'autor). Si no desitgeu la modificació i distribució lliure dels vostres escrits sense el vostre consentiment, no els poseu ací.
A més a més, en enviar el vostre text, doneu fe que és vostra l'autoria, o bé de fonts en el domini públic o recursos lliures similars. Heu de saber que aquest no és el cas de la majoria de pàgines que hi ha a Internet. No feu servir textos amb drets d'autor sense permís!

Anuŀla | Ajuda (obre en una nova finestra)
Idioma