Ajuda:Afegir una imatge o un vídeo

From Wikisign
Revision as of 15:56, 19 July 2009 by Piopier (talk | contribs) (Wiksign-->Wikisign)

Afegir una imatge o un vídeo

(a una pàgina que ja existeix)


Els passos a seguir son senzills:

  1. Feu clic sobre l'enllaç "Transferir un vídeo o una imatge" (a l'esquerra de totes les pàgines) per accedir al formulari de transferència de fichers. Ompliu-lo, escriviu a un paper el nom del fitxer que transferiu i valideu-lo.
  2. Aneu a la pàgina on voleu incloure el vídeo (o la imatge), feu clic sobre la pestanya "editar" i després poseu el cursor a l'indret on voleu que aparegui la imatge en qüestió.
  3. Premeu sobre el botó: Button media.png per afegir un vídeo o Button image.png per afegir una foto.
  4. Escribir el nom del vostre ficher. (Per exemple per un vídeo: [[Media:el_meu_video.ogg]] i per una foto [[Imatge:la_meva_foto.png]]


I ja està! Podeu veure abans la vista prèvia i desar la pàgina després.


Atenció :
  • Si les vostres imatges venen d'una altra pàgina web, llibre, etc, heu de tenir l'autorització expressa de l'autor. Sou vosaltres els responsables dels fitxer que adjunteu.
  • El contingut que afegiu passarà a ser de llicència lliure (CC by-sa). Mireu abans Wikisign:CopyrightCat.


Problemes?

Si no veieu bé una imatge que acabeu d'afegir, això pot ser degut a:

  • un problema amb el vostre vídeo. Potser el codi no és el correcte, és il·legible o està malmès? Verifiqueu sempre que el vostres fitxers es poden llegir correctament des del vostre ordinador abans de transferir-lo a la Wikisign.
  • també pot ser degut a un problema amb el vostre navegador i els plug-ins que tens instal·lats. Podeu consultar l'ajuda sobre aquest tema.

Vegeu també: