Ajuda:Índex

De Wikisign
Revisió de 23:10, 12 març 2012; ArinArin (Discussió | contribucions)
(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

[modifica] Introducció: El wiki

Aquest lloc web és un “wiki”. Però què vol dir “wiki”?

Un wiki és un lloc web on cada pàgina pot ser creada i modificada pels seus visitants. Qualsevol internauta pot consultar les seves pàgines i, en cas de que tingui un coneixement o informació que no ha estat escrit al web, pot afegir-lo lliurement. Això permet millorar i enriquir el lloc web molt més ràpidament i eficaç que si ho fes una sola persona.

Heus aquí altres lloc web wiki: La Vikipèdia (enciclopèdia), Viccionari (diccionari), Viquinotícies (notícies), Viquitexts (documents, llibres, ...), Viquiespècies (directori d'espècies)...
[modifica] Perquè el Wikisign és un wiki?

Des de fa forces anys, els llocs web que permetien l’aprenentatge de la LSC (Llengua de Signes Catalana), així com de la LSE (Llengua de Signes Espanyola) o la LSF (Llengua de Signes Francesa) no han mostrat progressos importants. El nombre de signes dels que es composen tampoc ha augmentat gaire. La explicació probable és el fet de que crear un diccionari complet és difícil i requereix molt de temps. També es necessita gran quantitat de material i molta energia.

És urgent permetre que les Llengües de Signes siguin accessibles a tothom a través d’Internet, i que qualsevol persona interessada pugui trobar el signe que busca.

Així doncs, el sistema wiki sembla ideal per a crear un diccionari de Llengua de Signes: cadascun dels internautes contribueix a millorar i completar aquest diccionari. Com més es faci servir, més creixerà. Podem esperar obtenir ràpidament un diccionari amb més de 2.000 signes si ens hi posem![modifica] Com es fa...?

Els següents articles contenen informació sobre l’ús d’aquest lloc web.
  1. Com afegir ràpidament un signe a la Wikisign
  2. Com resoldre un problema de visualització dels vídeos
  3. Estar informat dels nous signes que apareguin
  4. Demanar que s'inclogui un signe, fer un suggeriment o contactar la Wikisign
  5. Com crear enllaços interwiki entre Wikisign LSC i Wikisign LSF o DGS.
  6. Perquè quan afegeixo un signe em posa una hora diferent a la real?


Idioma